Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

De nieuwe website van Parantee-Psylos voor en over onze clubs

Voor clubs 8 september 2019

Sinds 2018 bouwde Parantee-Psylos aan een totale rebranding in samenspraak met onze clubs, leden en partners en onder begeleiding van communicatiebureau Billie Bonkers. Vandaag lichten we graag toe welke impact deze totale wijziging van de look & feel heeft op jullie, onze clubs.

In de algemene navigatie kozen we resoluut voor een eenvoudigere en meer heldere aanpak. Onder het luikje 'voor clubs' vind je alle info terug die voor onze clubs van belang is, van 'clubbegeleiding' over 'jeugdsport' tot 'subsidies'.

Ook de sporter die zoekt naar een passend aanbod proberen we zo goed mogelijk naar jullie toe te leiden. Elke club aangesloten bij Parantee-Psylos heeft nog steeds een eigen pagina, maar we maakten deze beter vindbaar én met een eigen adres. Kijk zelf maar hoe dat is voor jouw club via onze clubzoeker. Bijvoorbeeld: 't Vosje heeft als adres: www.parantee-psylos.be/sportclubs/t-vosje-vzw.

Kijk jij de gegevens op jouw clubpagina even na en laat het ons weten als we iets moeten aanpassen? De suggesties tot aanpassing mag je doorgeven aan clubbegeleider Lore.

Denk er aan dat potentiële sporters deze pagina gebruiken om een club te zoeken op hun maat bij hen in de buurt. Zorg er dan ook voor dat de info over jouw club zo uitgebreid en up to date mogelijk is!

Deel dit artikel

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven