Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

De nieuwe website van Parantee-Psylos over integratiebeleid

Integratie- en inclusiebeleid 10 september 2019

Sinds 2018 bouwde Parantee-Psylos aan een totale rebranding in samenspraak met onze clubs, leden en partners en onder begeleiding van communicatiebureau Billie Bonkers. Vandaag lichten we graag toe welke impact deze totale wijziging van de look & feel heeft op onze partnerfederaties.

In de algemene navigatie kozen we resoluut voor een eenvoudigere en meer heldere aanpak. Onder het luikje 'Over ons > Wat doen we?' vind je voortaan alle informatie over het integratiebeleid, zoals good practices, ontwikkelde tools en interessante activiteiten.

Ook de sporter die zoekt naar een passend aanbod proberen we zo goed mogelijk toe te leiden. Elke club met een G-sportaanbod heeft nog steeds een eigen pagina, maar we maakten deze beter vindbaar én met een eigen adres. Kijk zelf maar hoe dat is via onze clubzoeker. Bijvoorbeeld: 't Vosje heeft als adres: www.parantee-psylos.be/sportclubs/t-vosje-vzw.

Voorlopig hebben we voor de integratieclubs de data overgezet uit onze vorige database. We werken met Sport Vlaanderen samen zodat we deze gegevens binnenkort uit de Sportdatabank kunnen halen. Het is en blijft dan ook van het grootste belang dat jullie de info over G-werkingen binnen jullie federatie zo goed en snel mogelijk doorgeven aan Sport Vlaanderen.

Denk er aan dat potentiële sporters deze pagina gebruiken om een club te zoeken op hun maat bij hen in de buurt. Zorg er dan ook voor dat de info over jouw club zo uitgebreid en up to date mogelijk is!

Sporters op zoek naar een passend aanbod of club bieden we ook een overzicht aan van alle sporten. Deze kunnen gefilterd worden per doelgroep. Op de specifieke pagina per sport vinden jullie ook jullie gegevens terug. Kijk alles nog eens goed na en laat eventuele suggesties tot aanpassing weten aan Elien (bvb. update van het logo).

Deel dit artikel

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven