Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Awards voor 'jeugdvriendelijke club 2020’ uitgereikt

Voor clubs Over clubs 21 januari 2021

Ook al was 2020 een raar jaar, toch konden een kleine 20 jeugdsportclubs rekenen op ondersteuning binnen het project De Jeugd, de DOEkomst van Parantee-Psylos en Sport Vlaanderen.

In dit jeugdsportproject zitten 21 clubs, waarvan 18 uiteindelijk een dossier indienden eind 2020. In ruil voor de acties die ze ondernemen om jeugdsport te promoten en de kwaliteit van hun jeugdsportwerking te vergroten, ontvingen ze een financiële ondersteuning.

Parantee-Psylos bezorgde deze clubs de award van ‘jeugdvriendelijke club 2020’. Deze werd al door enkele clubs met trots gedeeld op sociale media. Er vertrekt binnenkort ook een gedrukt exemplaar naar de clubs.

Het jeugdsportproject staat open voor alle clubs met minstens één jeugdlid (-19 jaar), die meer willen inzetten op jonge sporters. Samen met de jeugdsportmedewerker van Parantee-Psylos bekijken we welke acties je kan ondernemen om een kwaliteitsvolle jeugdwerking uit te bouwen.

INSTAPPEN IN 2021?

Heb je interesse om in het jeugdsportproject in te stappen voor 2021 en ook een extra (financiële) impuls te krijgen voor jouw (toekomstige) jeugdsporters? Neem dan zeker contact op met jeugdsportproject@parantee-psylos.be, we geven je graag meer informatie tijdens een digitaal overlegmoment.

Informatie over het jeugdsportproject vind je hier.

Deel dit artikel

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven