Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Awards 'Jeugdvriendelijke club 2021' uitgereikt

Over clubs 28 december 2021

Ook in 2021 konden Parantee-Psylosclubs rekenen op steun binnen het jeugdsportproject De Jeugd, de DOEkomst van Parantee-Psylos en Sport Vlaanderen.

In het jeugdsportproject zitten 22 clubs, waarvan 19 uiteindelijk een dossier indienden eind 2021. Clubs werken namelijk aan hun jeugdsportwerking op verschillende vlakken, en worden hierop beloond. Zo ontvingen de clubs een financiële ondersteuning als beloning voor hun jeugdsportjaar. Samen met hen zetten we hier in 2022 verder op in.

Clubs zijn trots op hun jeugdsportwerking, en terecht. Daarom ontvingen ze ook een award van ‘jeugdvriendelijke club 2021’. Deze award werd al volop gedeeld op sociale media, en ontvangen clubs ook in een gedrukte versie.

Het jeugdsportproject staat open voor alle clubs met minstens één jeugdlid (-19 jaar), die meer willen inzetten op jonge sporters. Samen met de jeugdsportmedewerker van Parantee-Psylos bekijken we welke acties je kan ondernemen om een kwaliteitsvolle jeugdwerking uit te bouwen.

INSTAPPEN IN 2022?

Heb je interesse om in het jeugdsportproject in te stappen voor 2022 en ook een extra (financiële) impuls te ontvangen voor jouw (toekomstige) jeugdsporters? Neem dan zeker contact op met jeugdsportproject@parantee-psylos.be, we geven je graag meer informatie tijdens een (digitaal) overlegmoment.

Informatie over het jeugdsportproject vind je hier.

Deel dit artikel

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven