Ga naar hoofdinhoud

JAKO

Jako visual 2023

Onze partner JAKO is een groothandelaar gespecialiseerd in kwaliteitsvolle sportkledij voor teamsporten en levert zijn producten doorgaans via lokale sportwinkels. Via G-sport Vlaanderen kan je echter rechtstreeks bij JAKO je producten aankopen. Dit houdt in dat alle materialen, aangekocht via G-sport Vlaanderen, aan inkoopprijs te verkrijgen zijn.

Als club van G-sport Vlaanderen krijg je de kans om van dit voordelige tarief gebruik te maken!

Dit krijg je:

  • Kwaliteitsvolle sportkledij aan extra voordelige tarieven.
  • Bij bestelling via G-sport Vlaanderen kan je kledij aankopen tegen inkoopprijs. Dit wil zeggen dat je 50% korting (excl. BTW) krijgt op de verkoopprijs bij lokale dealers. Hierbij dien je alleen de BTW nog op te tellen om tot de totaalprijs te komen.

Zo werkt het:

  • Op de website van JAKO kan je de catalogus terugvinden met een overzicht van de kledij en beschikbare maten. Er is ook een collectie Corporate Teamwear.
  • Via onze clubondersteuner kan je de prijslijst opvragen. De prijs voor clubs van G-sport Vlaanderen is de ‘inkoopprijs’ + BTW.
  • Heb je je keuze gemaakt? Stuur je bestelling aan de hand van het ingevulde aanvraagformulier via bovenstaand e-mailadres.
  • We geven je een seintje wanneer de bestelling is toegekomen op ons bureel in Gent. Je kan vervolgens elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 uur je bestelling komen afhalen.


Extra’s:

  • Graag een bedrukking op je kledij? Dit kan, de prijzen zijn afhankelijk van grootte en vorm en op te vragen via een offerte.
  • Graag eerst pasmaten aanvragen? Dit kan, hou er echter rekening mee dat deze deel moeten uitmaken van de uiteindelijke bestelling en dus aangekocht dienen te worden. Achteraf kan je (indien nodig) de paskledij terugsturen voor bedrukking. Je ontvangt dan hetzelfde kledingstuk bedrukt terug en betaalt alleen de extra kost voor de bedrukking.

Meer weten over JAKO? Producten zoeken?
Alle informatie vind je op de website van JAKO!
Via bovenstaande link kom je onmiddellijk op de juiste site terecht!