Ga naar hoofdinhoud
Een groep zwemmers doet onder begeleiding een stretchingsoefening van de triceps naast het zwembad
Terug naar overzicht

Start 2 Coach met G-sportbril - GEANNULEERD

AANDACHT - deze organisatie werd helaas geannuleerd wegens te weinig inschrijvingen. Geen nood. In het najaar volgt een organisatie in regio Antwerpen en ook in 2024 komt deze terug op de agenda.

Start 2 Coach is een laagdrempelige én praktijkgerichte opleiding, de onmisbare basis voor elke (startende) trainer.

Aan de hand van een eenvoudig en duidelijk model krijg je stap voor stap inzicht in alle belangrijke principes om veilig en verantwoordelijk training te geven. Je leert deze ook meteen toepassen in de praktijk!

De opleiding is sporttakoverschrijdend. Je krijgt tijdens de opleiding veel voorbeelden en ervaringen uit G-sport. Het aanbod is verspreid over 3 blokken van 5 uur met telkens een mooie mix van theorie en praktijk:

  • 15 april, van 8u30 tot 13u30
  • 7 mei, van 8u30 tot 13u30
  • 20 mei, van 10u tot 15u

Na de opleiding kan je verder op zoek naar een opleiding in een bepaalde sporttak of een sporttakoverschrijdende opleiding. Als je deze opleiding Start 2 Coach combineert met de VTS Plus bijscholing "Omgaan met G-sporters", dan heb je al een mooie bagage om G-sporters te begeleiden. Omgaan met G-sporters staat ook in dezelfde periode gepland. Interesse? Aarzel dan niet om je ook daar in te schrijven.

Datum

  • 15 april 2023
  • 08:30 - 13:30

Locatie

Sport Vlaanderen Gent
Zuiderlaan 14
9000 Gent

Toon op Google Maps

Organisator

Vlaamse Trainersschool

Prijs

55 euro