Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Ledenwerving voor clubs: Online zichtbaarheid

De tweede editie van het traject ledenweving schoot op 28 januari uit zijn startblokken. In Gent zetten we een twaalftal clubs op weg met enkele concrete acties. Per thema voorzien we in de maanden februari, maart en april verschillende infosessies. Alle sessies zijn online en gratis voor deelnemers van het traject. Voor personen die niet deelnemen aan het traject zijn de sessies betalend.

Online zichtbaarheid voor je sportclub

Bijna elke club heeft een website, zeg maar een centrale plaats waar alle informatie voor de doelgroepen verzameld staat. Hoe ziet een goede website eruit en hoe kan je die optimaliseren? Hoe leid je meer personen naar je website? En op welke andere kanalen kan je je zichtbaarheid vergroten? Dit en nog veel meer ontdek je tijdens de infosessie 'Online zichtbaarheid voor je sportclub'.

In deze sessie leer je ook kort hoe je kan werken met Canva: een digitale tool voor de opmaak van visuals, folders of andere digitale content. Je ontvangt een Canvo Pro account om zelf mee aan de slag te gaan.

Inschrijven

Voor deelnemers aan het traject is de online sessie gratis. Voor personen die het traject niet volgen, maar wel de online infosessie willen bijwonen, is de prijs € 10.
Deze sessie heeft een maximum van 20 deelnemers. Inschrijven is verplicht.

Datum

  • 29 april 2024
  • 20:00 - 21:00

Contactpersoon

Lothar Desmet lothar.desmet@gsportvlaanderen.be 0477 89 47 96

Organisator

G-sport Vlaanderen

Prijs

€ 10