Uitleendienst sportmateriaal

Organiseer je een evenement, ben je in de opstartfase van je G-werking, overweeg je een aankoop, wil je graag deelnemen aan een initiatie,… maar heb je niet het geschikte G-sportmateriaal? Bekijk dan even of je het voor korte of langere termijn kan uitlenen bij een van volgende organisaties.

Uitleendiensten Sport Vlaanderen

Organiseer je een sportactiviteit of ben je een persoon met een beperking en wil je een rolstoel uitlenen om te sporten? 

Dan kan je nu ook terecht bij de uitleendiensten van Sport Vlaanderen! Bekijk onderstaande website voor de regelementen, de beschikbare materialen en reserveringen. 

Ga naar de website van Sport Vlaanderen

Uitleendienst Parantee-Psylos

Deze uitleendienst beschikt over sportspecifiek, logistiek en paramedisch materiaal. Als club kan je bij hen terecht voor specifiek G-sportmateriaal, maar de uitleendienst is er vooral voor jou, als individu met een handicap, op zoek naar bijvoorbeeld een sportrolstoel.

Contactgegevens:

Uitleendienst S-Sport//Recreas

Bij de uitleendienst van S-Sport // Recreas kan je terecht voor het ontlenen van onder andere bocciasets.

Contactgegevens:

Uitleenmogelijkheid Sint Jan Zedelgem Lions

De rolstoelbasketbalclub Sint Jan Zedelgem Lions verhuurt zijn basketbalrolstoelen aan verenigingen, scholen, instellingen enz. Wil je graag een lesgever rolstoelbasketbal voor het geven van een initiatie? Die hebben ze ook! Je kan de rolstoelen zelf afhalen en terugbrengen of laten vervoeren door de club.

Contactgegevens: