Onze partners

G-sport Vlaanderen werkt samen met partners binnen en buiten de G-sportsector. Onze meest betrokken partners zijn Parantee-Psylos en Sport Vlaanderen. Samen met hen geven we vorm aan het volledige en met iedereen verbonden G-sportbeleid in Vlaanderen.

Parantee-Psylos

Parantee-Psylos vzw is de Vlaamse sportfederatie voor personen met een beperking of kwetsbaarheid die G-sportclubs en reguliere federaties ondersteunt en de Vlaamse topsporters begeleidt.

Sport Vlaanderen

Sport Vlaanderen is de sportadministratie van de Vlaamse overheid. De missie van Sport Vlaanderen is om zo veel mogelijk mensen blijvend aan het sporten krijgen. Ook personen met een beperking.

Met G-sport Vlaanderen willen we een centrale rol vervullen en de samenwerking met alle mogelijke niveaus, beleidsdomeinen en partners sterk verbreden. Kruisbestuiving en nieuwe inzichten. Op die manier kunnen we een hefboom zijn ten voordele van G-sport. 

 

Naast Parantee-Pyslos en Sport Vlaanderen, werken we samen met tal van andere belangrijke partners binnen en buiten de G-sportsector.