Ga naar hoofdinhoud
Francis Rombouts tijdens de paralympische Spelen in Tokyo.
Terug naar overzicht

Vacatures topsport: assistent-trainer G-wielrennen en ondersteunende coach boccia

Binnen onze topsportwerking zijn we op zoek naar twee enthousiaste, nieuwe trainers. Binnen het G-wielrennen zijn we op zoek naar een trainer die onze ligatrainer Remko Meeusen bijstaat in de dagelijkse werking. Binnen boccia zijn we dan weer op zoek naar een vrijwillige coach die vooral een ondersteunde rol heeft.

Heb je een passie voor wielrennen of boccia en wil je onze G-topsporters mee begeleiden richting EK's, WK's en Paralympische Spelen? Dan zijn onderstaande vacatures misschien iets voor jou!

Interesse? Solliciteren kan per mail, met je CV en motivatiebrief als bijlage, naar dimitri.vastenavondt@gsportvlaanderen.be tot en met maandag 1 december 2023.

Meer info? Neem gerust contact met ons op!

Pasfoto Dimitri Vastenavondt

Dimitri Vastenavondt

Technisch directeur topsport (1 VTE)

T.: +32 486 60 08 07 dimitri.vastenavondt@gsportvlaanderen.be

G-sport Vlaanderen inspireert, creëert kansen en neemt drempels weg zodat alle (potentiële) G-sporters op een gezonde en kwaliteitsvolle manier aan sport en beweging kunnen doen - op maat van hun eigen behoeften, mogelijkheden en ambities.

Hoe doen we dat?

G-sport Vlaanderen:

  • werkt op een systemisch niveau drempels van sportparticipatie weg;
  • verlegt grenzen door de uitbouw van een strategisch netwerk met professionals én vrijwilligers uit de sportsector en andere maatschappelijke actoren;
  • ondersteunt sportclubs en andere sportfederaties of organisaties die zich op een competitieve, recreatieve of laagdrempelige manier richten naar mensen met een beperking of kwetsbaarheid of chronische aandoening;
  • begeleidt topsporters met een beperking op maat.