Waaslandcross
22 december 2018

Tombolawinnaars ‘Waaslandcross Sint-Niklaas’

Op zaterdag 22 december 2018 namen meer dan 30 cyclocrossers met een handicap deel aan de ‘Waaslandcross’ in Sint-Niklaas, meteen ook de vijfde wedstrijd van de ‘Total G-supporterstrofee’. De ‘Total G-supporterstrofee’ is een regelmatigheidscriterium van 8 internationale cyclocrosswedstrijden waar sporters met een handicap de kans krijgen om hun eigen sportieve uitdaging aan te gaan op het parcours van de profs.

 

Tijdens de ‘Waaslandcross’ in Sint-Niklaas organiseerde G-sport Vlaanderen vzw een tombola ten voordele van G-sport. Onderstaande tombola-nummers werden door een onschuldige hand geloot, meteen goed voor een leuke prijs. Staat jouw winnend tombola-nummer ertussen? Stuur dan een foto of scan van je tombola-lot naar info@gsportvlaanderen.be  met je persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoon, e-mailadres) en we zorgen ervoor dat je prijs jouw richting uitkomt. Reageren kan tot uiterlijk 4 januari 2019. De prijzen worden begin januari verzonden naar de winnaars.

De winnende tombolanummers zijn:

•    VIP-arrangement voor de ‘Soudal GP in Leuven’: 012323
•    Gesigneerd shirt Greg Van Avermaet: 010645 
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 010660
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 012224
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 012333
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 010648

Bedankt aan alle mensen die één of meerder lotjes hebben gekocht ten voordele van G-sport. De verzamelde euro’s wenden we aan om personen met een handicap aan het sporten en bewegen te krijgen.

De ‘Total G-supporterstrofee’ komt tot stand dankzij de samenwerking tussen G-sport Vlaanderen vzw, Parantee-Psylos, Sport Vlaanderen en Total als titelpartner. Meer weten over de ‘Total G-supporterstrofee’? Neem dan een kijkje op onze website.

 

Waaslandcross
Deel dit artikel: