'Soudal GP Hasselt'
01 december 2018

Tombolawinnaars 'Soudal GP Hasselt’

Op zaterdag 1 december 2018 namen bijna 50 cyclocrossers met een handicap deel aan de 'Soudal GP Hasselt’, meteen ook de derde wedstrijd van de ‘Total G-supporterstrofee’. De ‘Total G-supporterstrofee’ is een regelmatigheidscriterium van 8 internationale cyclocrosswedstrijden waar sporters met een handicap de kans krijgen om hun eigen sportieve uitdaging aan te gaan op het parcours van de profs.

Tijdens de 'Soudal GP Hasselt’ organiseerde G-sport Vlaanderen vzw een tombola ten voordele van G-sport. Onderstaande tombola-nummers werden door een onschuldige hand geloot, meteen goed voor een leuke prijs. Staat jouw winnend tombola-nummer ertussen? Stuur dan een foto of scan van je tombola-lot naar info@gsportvlaanderen.be  met je persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoon, e-mailadres) en we zorgen ervoor dat je prijs jouw richting uitkomt. Reageren kan tot uiterlijk 14 december 2018.

De winnende tombolanummers zijn:
•    VIP-arrangement voor de ‘Soudal GP Sint-Niklaas’ (voor 2 personen): 012991
•    Gezinsabonnement Zoo Antwerpen/Planckendael: 012374 
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 010601
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 012997
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 010618
•    Activity tracker: 010621

Bedankt aan alle mensen die één of meerder lotjes hebben gekocht ten voordele van G-sport. De verzamelde euro’s wenden we aan om personen met een handicap aan het sporten en bewegen te krijgen.
De ‘Total G-supporterstrofee’ komt tot stand dankzij de samenwerking tussen G-sport Vlaanderen vzw, Parantee-Psylos, Sport Vlaanderen en Total als titelpartner. Meer weten over de ‘Total G-supporterstrofee’? Neem dan een kijkje op onze website


 

'Soudal GP Hasselt'
Deel dit artikel: