Hexia Cyclocross Gullegem
05 januari 2019

Tombolawinnaars ‘Hexia Cyclocross Gullegem’

Op zaterdag 5 januari 2019 namen meer dan 20 cyclocrossers met een handicap deel aan de ‘Hexia Cyclocross Gullegem’ meteen ook de zesde wedstrijd van de ‘Total G-supporterstrofee’. De ‘Total G-supporterstrofee’ is een regelmatigheidscriterium van 8 internationale cyclocrosswedstrijden waar sporters met een handicap de kans krijgen om hun eigen sportieve uitdaging aan te gaan op het parcours van de profs.
 

Tijdens de ‘Hexia Cyclocross Gullegem’ organiseerde G-sport Vlaanderen vzw een tombola ten voordele van G-sport. Onderstaande tombola-nummers werden door een onschuldige hand geloot, meteen goed voor een leuke prijs. Staat jouw winnend tombola-nummer ertussen? Stuur dan een foto of scan van je tombola-lot naar info@gsportvlaanderen.be  met je persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoon, e-mailadres) en we zorgen ervoor dat je prijs jouw richting uitkomt. Reageren kan tot uiterlijk 20 januari 2019. De prijzen worden nadien verzonden naar de winnaars.

De winnende tombolanummers zijn:

•    VIP-arrangement voor 2 personen voor de ‘Hexia Cyclocross Gullegem’ 2020: 04027 
•    Total-tankkaart ter waarde van 250 euro: 01683 
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 04019 
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 01671 
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 01696
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 04048

Bedankt aan alle mensen die één of meerder lotjes hebben gekocht ten voordele van G-sport. De verzamelde euro’s wenden we aan om personen met een handicap aan het sporten en bewegen te krijgen.

De ‘Total G-supporterstrofee’ komt tot stand dankzij de samenwerking tussen G-sport Vlaanderen vzw, Parantee-Psylos, Sport Vlaanderen en Total als titelpartner. Meer weten over de ‘Total G-supporterstrofee’? Neem dan een kijkje op onze website.

 

Hexia Cyclocross Gullegem
Deel dit artikel: