Brico Cross Essen
10 december 2018

Tombolawinnaars ‘Brico Cross Essen’

Op zaterdag 8 december 2018 namen cyclocrossers met een handicap deel aan de ‘Brico Cross Essen’, meteen ook de vierde wedstrijd van de ‘Total G-supporterstrofee’. De ‘Total G-supporterstrofee’ is een regelmatigheidscriterium van 8 internationale cyclocrosswedstrijden waar sporters met een handicap de kans krijgen om hun eigen sportieve uitdaging aan te gaan op het parcours van de profs.
 

Tijdens de ‘Brico Cross Essen’ organiseerde G-sport Vlaanderen vzw een tombola ten voordele van G-sport. Onderstaande tombola-nummers werden door een onschuldige hand geloot, meteen goed voor een leuke prijs. Staat jouw winnend tombola-nummer ertussen? Stuur dan een foto of scan van je tombola-lot naar info@gsportvlaanderen.be met je persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoon, e-mailadres) en we zorgen ervoor dat je prijs jouw richting uitkomt. Reageren kan tot uiterlijk 20 december 2018.

De winnende tombolanummers zijn:

•    VIP-arrangement voor de ‘Brico Cross Essen’ editie 2019: 011923
•    Cadeaubox Duvel: 011870
•    Geschenkverpakking Gouden Carolus Tripel: 011972
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 011905
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 011963
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 012100
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 011951

Bedankt aan alle mensen die één of meerder lotjes hebben gekocht ten voordele van G-sport. De verzamelde euro’s wenden we aan om personen met een handicap aan het sporten en bewegen te krijgen.

De ‘Total G-supporterstrofee’ komt tot stand dankzij de samenwerking tussen G-sport Vlaanderen vzw, Parantee-Psylos, Sport Vlaanderen en Total als titelpartner. Meer weten over de ‘Total G-supporterstrofee’? Neem dan een kijkje op onze website


 

Deel dit artikel: