Fundraisingdiner editie 2018
02 juni 2018

Succesvol fundraisingdiner voor G-sport!

Op vrijdag 1 juni 2018 organiseerde G-sport Vlaanderen vzw in Technopolis het fundraisingdiner ‘Supporters voor G-sporters’. Sterrenchef Axel Colonna-Cesari van restaurant Centpourcent bereidde een gastronomisch viergangendiner voor 250 aanwezigen uit de bedrijfswereld. Met hun aanwezigheid toonden zij hun warm hart voor sporters met een handicap. Staatssecretaris Zuhal Demir maakte eveneens haar opwachting.

De gala-avond bracht zo’n 25.000 euro op. Deze opbrengsten gebruikt G-sport Vlaanderen vzw om sportclubs, instellingen, zorgcentra en scholen te voorzien van nieuwe sportmaterialen voor sporters met een handicap. G-sport Vlaanderen vzw bedankt alle aanwezige bedrijven en naturapartners voor hun engagement en hun aanwezigheid. Op naar een vervolgeditie in 2018! Benieuwd naar de foto's en het sfeerverslag? Check dan onze sociale media. 

Deel dit artikel:
 • Deze les is aangepast voor senioren of mensen met een beperking. Je kan de les ook volgen vanop een stoel. Breng eigen yogamatje, kussen+dekentje mee, inschrijven is gewenst. Inclusief (ijs)thee.

  Brusselsesteenweg 67
  Melle 9090
  België

  dinsdag 31 juli 2018 09:30 tot 10:30
 • Tijdens deze 2 prachtige dagen maken we een mix van allerlei leuke activiteiten. Het is een inclusief kampje, waar kinderen met en zonder beperking welkom zijn. De kinderen blijven niet slapen en brengen zelf hun lunch mee. Wij zorgen voor tussendoortjes en verfrissing. Tijdens de therapie met paarden leggen we de nadruk op het verder ontwikkelen van de sociale vaardigheden, grenzen stellen, ...

  baaigemstraat 249
  Gavere 9890
  België

  van
  tot