30 april 2020

Oproep deelfietsen

Wij zijn op zoek naar initiatieven die aangepaste fietsen verhuren, uitlenen of delen. Bied jij een dergelijk initiatief aan? Of ken je initiatieven die hierop inzetten? Dan komen we graag met jou in contact.

G-sport Vlaanderen vzw start een project op rond deelsystemen van aangepaste fietsen. Dit kan gaan om rolstoelfietsen, duofietsen, driewielers, tandems, handbikes… We krijgen regelmatig de vraag ‘Waar kan ik een aangepaste fiets huren of lenen?’. Er blijken nog heel wat hiaten te zijn in dit aanbod.

We willen graag de huidige initiatieven in kaart brengen om te kunnen inspelen op de noden en behoeften die er bestaan. Deel jouw initiatief met ons! Zo kunnen we good practices verzamelen die inspirerend kunnen zijn voor andere organisaties.

Bezorg ons meer info over je initiatief door een mailtje te sturen naar: lieselore.cuynen@gsportvlaanderen.be  Ook jouw interesse, leuke ideeën of suggesties horen wij graag!

Zou je met jouw organisatie fietsen willen delen, maar zijn jullie nog niet in het bezit ervan? Dan zou je een projectaanvraag kunnen indienen bij onze crowdfundingscampage ‘Supporters voor G-sporters’ vóór 1 juni. Neem contact met ons op als je vragen hebt.

 

crowdfunding deelfietsen-project
Deel dit artikel: