Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

G-sport Vlaanderen werft aan: ontdek 5 nieuwe vacatures

Nieuws Vacature Oproep 29 maart 2024

G-sport Vlaanderen blijft groeien en is daarom op zoek naar vijf nieuwe collega's om haar team te versterken. Heb je een passie voor G-sport? Dan ben je bij G-sport Vlaanderen aan het juiste adres! Ontdek de vijf vacatures hieronder. Info over hoe te solliciteren vind je in de vacature zelf.

Vacature toeleider

Als toeleider (m/v/x) ga je op zoek naar sport- en beweegkansen voor personen met een beperking, psychische kwetsbaarheid of chronische aandoening. Je zal G-sporters begeleiden naar een duurzaam sport- of beweegaanbod, op maat van de sporter. Je helpt in de zoektocht en ondersteunt G-sporters in hun specifieke vraag.

Vacature toeleiding

Vacature administratief ondersteuner

Voor een tijdelijke vervanging zijn we op zoek naar een administratieve duizendpoot (m/v/x) die de dagelijkse werking van onze organisatie ondersteunt, onder leiding van de algemeen directeur. Je werkt als een onmisbare schakel in het interne netwerk bestaande uit het bestuursorgaan, het 30-koppige medewerkersteam onder leiding van 5 coördinatoren en een enthousiaste vrijwilligerspool van meer dan 200 vrijwilligers.

Ontdek de vacature administratief ondersteuner

Vacature coach G-atletiek

In samenwerking met de ligatrainer G-atletiek sta je in om ervoor te zorgen dat elke Vlaamse ambulante
atleet met een beperking de kans krijgt om door te groeien richting topsport.

Vacature G-atletiek

Vacature G-sportcoach en beweegcoach (AZ Sint-Jan en BZIO)

Als G-sportcoach (m/v/x) creëer je laagdrempelige sport- en beweegkansen voor personen met een beperking. De G-sportcoach zal samen met het zorg- en/of revalidatieteam en de patiënt zelf de weg naar een duurzame sportbeoefening of beweegactiviteit zoeken, op maat van het individu.

Ontdek de vacature van G-sportcoach

Vacature projectmedewerker weGwijs

Als projectmedewerker binnen team kennis (M/V/X) ben je verantwoordelijk voor het weGwijs project. Je coördineert zelfstandig het project van A-Z, en staat in voor de kwaliteit en timing van de uitvoering van de verschillende acties.

Lees meer over het project en de vacature

Over G-sport Vlaanderen

G-sport Vlaanderen inspireert, creëert kansen en neemt drempels weg zodat alle (potentiële) G-sporters op een gezonde en kwaliteitsvolle manier aan sport en beweging kunnen doen - op maat van hun eigen behoeften, mogelijkheden en ambities.

Hoe doen we dat?

G-sport Vlaanderen:

  • werkt op een systemisch niveau drempels van sportparticipatie weg;
  • verlegt grenzen door de uitbouw van een strategisch netwerk met professionals én vrijwilligers uit de sportsector en andere maatschappelijke actoren;
  • ondersteunt sportclubs en andere sportfederaties of organisaties die zich op een competitieve, recreatieve of laagdrempelige manier richten naar mensen met een beperking of kwetsbaarheid of chronische aandoening;
  • begeleidt topsporters met een beperking op maat.

Deel dit artikel

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven