G-sportkoffer
30 augustus 2018

G-sport Vlaanderen, Idemasport en Sportwerk Vlaanderen lanceren nieuwe G-sportkoffer!

Wil je op een leuke manier ervaren hoe het is om te sporten met een beperking tijdens een sportdag of tijdens een teambuilding met je collega’s? Dan hebben G-sport Vlaanderen, Idemasport en Sportwerk Vlaanderen goed nieuws voor je.

Met de nieuwe sensibiliserende G-sportkoffer vol actieve spelvormen weet je hoe het voelt om blind of doof te zijn, of een fysieke handicap of psychische kwetsbaarheid te hebben. Typische G-sporten zoals torbal, zitbadminton en boccia komen op een interactieve manier aan bod.

Een G-sportkoffer ontlenen kan bij Sportwerk Vlaanderen voor het bedrag van 50 euro (excl. BTW), hierbij moet je nog wel het tarief van de lesgever betalen. De bedragen voor de lesgever zijn afhankelijk of jouw organisatie uit de profit of non-profit komt, of je een school of een sportclub bent.

Interesse om een G-sportkoffer te ontlenen? Neem dan zeker eens een kijkje bij de collega's van Sportwerk Vlaanderen

Deel dit artikel:
 • Kleuters dansen en bewegen graag. Zet muziek op en elke kleuter begint te dansen op zijn eigen expressieve manier. Anneleen houdt ervan de kinderen uit te dagen tot onderzoeken en improviseren vertrekkend altijd vanuit hun belevingswereld. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van verschillende muziekgenres, verhalen en materialen. Het doel is de kleuter nieuwe bewegingen, belevingen en ervaringen ...

  van
  woensdag 03 oktober 2018 14:30 tot 15:30
  tot
  woensdag 08 mei 2019 14:30 tot 15:30
 • Golf Stappenplan : Ga in 3 maanden zelfstandig de baan op . Totaalpakket - 3 lessen van 1,5 uur door erkende PGA Pro - 3 lessen van 2 uren op de golfbaan - theorieles met examen - praktijkexamen op de golfbaan - startpas federatie (verzekering) - overhandiging golfvaardigheidsbewijs (na positieve resultaten) - gratis gebruik van practiceballen tijdens lesuren - inclusief 1 eigen ijzeren club 7 ...

  Kiezelweg 78
  Mol 2400
  België

  van
  tot