Kerstkaart
22 december 2018

Fijne feestdagen!

G-sport Vlaanderen vzw staat in de startblokken om ook in 2019 hét verschil te maken voor sporters met een handicap. Slechtziend of slechthorend, een verstandelijke of fysieke beperking, autisme of psychische kwetsbaarheid? Als het kennis- en onderzoekscentrum voor en over G-sport is G-sport Vlaanderen vzw er voor iedereen die met een handicap wil sporten.
 

In 2019 gaan we 100% voor een innovatieve koers waarbij we onze werking niet enkel beperken tot (G-)sport maar waarbij we ook durven inzetten op andere transversale thema’s zoals welzijn, mobiliteit, toegankelijkheid, infrastructuur enzovoort. En dat doen we vanuit onze nieuwe locatie. Vanaf 2 januari 2019 vind je onze kantoren in Sport Vlaanderen Brasschaat, Bredabaan 31, 2930 Brasschaat. Kom ons dus gerust eens een bezoekje brengen, de koffie staat klaar! 

Meer weten over G-sport Vlaanderen vzw? Mail naar info@gsportvlaanderen.be of bel ons vanaf 2 januari 2019 op het nieuwe telefoonnummer 03 640 35 85.

De Algemene Vergadering, de leden van de Raad van Bestuur en de medewerkers van G-sport Vlaanderen vzw wensen je alvast een sportief en gezond 2019 toe!

O ja. Nog even meegeven dat G-sport Vlaanderen vzw tussen kerstmis en nieuwjaar een weekje gesloten is. 

 

Kerstkaart
Deel dit artikel: