02 mei 2019

Een nieuwe aanwinst voor ons team!

Sinds deze maand maakt Emke Goijens deel uit van het G-sport Vlaanderen team.
Met een kort interview willen we haar aan je voorstellen.
We wensen Emke alvast veel succes bij G-sport Vlaanderen vzw.

Hoe zou je jezelf in een zin omschrijven?

Een leergierige doorzetter die planmatig te werk gaat.

Wie is Emke?

Met mijn  sterke sociale en administratieve vaardigheden, positieve persoonlijkheid en doorzettingskracht breng ik elke taak tot een goed  einde. In mijn vakantie doe ik niets liever dan met de rugzak weer een nieuw stuk van de wereld te verkennen. In mijn vrije tijd ben ik een kettinglezeres en volg ik een avondopleiding Literaire Creatie waarin ik experimenteer met poëzie en proza schrijven. Als ik genoeg heb van het stilzitten wissel ik af tussen zwemmen, fitness en yoga. Sporten zorgt er voor dat ik goed in mijn vel zit, de wisselwerking tussen lichaam en geest is van niet te onderschatten belang.

Wat is jouw tip voor een geslaagde werkdag?

Mijn tip voor een geslaagde werkdag haal ik bij Mark Twain die schreef: ‘Eat a live frog first in the morning and nothing worse will happen to you the rest of your day.’ Beginnen met de moeilijkste taak geeft je de kracht om door te gaan en zorgt ervoor dat de andere taken een makkie lijken.

Wat apprecieer je in een bedrijf?

Een bedrijf waarin open communicatie en collegialiteit belangrijk zijn en waar ruimte is voor zelfontplooiing, initiatief nemen en bijleren. Ik ben er van overtuigd dat G-sport Vlaanderen hier perfect bij aansluit.

Hoe daag jij jezelf uit op sportief vlak?

Een nieuwe sport, een nieuwe wereld: ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Van zwemmen tot yoga tot fitness tot snowboarden. Ik ben net begonnen met paardrijden en ik geniet er van met volle teugen. In de toekomst zou ik graag deelnemen aan de Dodentocht.

G-Sport Vlaanderen betekent voor mij

Geen grenzen, sport is voor iedereen. G-sport streeft naar meer participatie en dat kan ik enkel toejuichen.

Waarom G Sport Vlaanderen?

De afgelopen jaren heb ik met plezier als office manager en management assistente gewerkt. Ik werk graag en ik werk hard maar ik ben bovenal een mens die graag iets wil teruggeven aan de maatschappij. Werken bij  G-sport Vlaanderen, een bedrijf met een doel en missie waarin ik me volledig kan vinden vinkt voor mij dit hokje aan. Sport is voor iedereen die op zoek is naar een uitlaatklep. G-sport Vlaanderen zorgt voor die kansen.

Wat is je sterkste eigenschap?

Ik ben een doorzetter, zodra ik me vastbijt in een taak laat ik niet meer los.

Deel dit artikel: