Deelnemers campagne 'Supporters voor G-sporters'
02 juli 2018

Doe jij mee met de nieuwe crowdfundingscampagne ‘Supporters voor G-sporters’?

Dit najaar start G-sport Vlaanderen vzw met een nieuwe editie van de crowdfundingscampagne ‘Supporters voor G-sporters’. Ben je met je sportclub, instelling, zorgcentrum of school op zoek naar nieuwe G-sportmaterialen? Of heb je een unieke oplossing voor het mobiliteitsprobleem van jouw G-sporters? Dan is onze crowdfundingscampagne zeker iets voor jou.

Nog niet overtuigd? Kijk dan zeker eens naar het filmpje waarin Mariadal Instituut, Wapper vzw en de Roeselaarse Kajakvaarders vertellen waarom je zeker moet meedoen. Zij konden dankzij de campagne een nieuwe soccerkooi, sportrolstoelen en kajaks aankopen. De projectoproep loopt tot en met 1 september dus dien tijdig je dossier in. Contacteer ons gerust mocht je nog vragen hebben of twijfelen om al dan niet mee te participeren aan de campagne.

Deel dit artikel:
 • Deze les is aangepast voor senioren of mensen met een beperking. Je kan de les ook volgen vanop een stoel. Breng eigen yogamatje, kussen+dekentje mee, inschrijven is gewenst. Inclusief (ijs)thee.

  Brusselsesteenweg 67
  Melle 9090
  België

  dinsdag 31 juli 2018 09:30 tot 10:30
 • Tijdens deze 2 prachtige dagen maken we een mix van allerlei leuke activiteiten. Het is een inclusief kampje, waar kinderen met en zonder beperking welkom zijn. De kinderen blijven niet slapen en brengen zelf hun lunch mee. Wij zorgen voor tussendoortjes en verfrissing. Tijdens de therapie met paarden leggen we de nadruk op het verder ontwikkelen van de sociale vaardigheden, grenzen stellen, ...

  baaigemstraat 249
  Gavere 9890
  België

  van
  tot