Cover jaarrapport G-sport Vlaanderen vzw
19 maart 2018

3,2,1 ... Start! Het jaarrapport van G-sport Vlaanderen is er.

G-sporters zijn sporters met een handicap die dagelijks vol overgave sporten en bewegen … maar vinden ze wel voldoende de juiste weg naar een gepaste sport? Kennen clubs, instellingen, scholen, zorgcentra en G-sporters de kanalen waar ze de juiste sportmaterialen of specifieke ondersteuning kunnen vinden? Daar maakt G-sport Vlaanderen vzw werk van. Met veel plezier!

G-sport Vlaanderen vzw is sinds 1 januari 2017 hét kenniscentrum en aanspreekpunt voor iedereen die bezig is met of interesse heeft in G-sport. Ons doel dit eerste werkjaar én de komende jaren? Meer personen met een handicap aan het sporten en bewegen krijgen en hen puur sportplezier bezorgen. Want bij G-sport Vlaanderen supporteren we voor iedereen, welke handicap je ook hebt: een verstandelijke of fysieke handicap, een psychische kwetsbaarheid, slechtziend of slechthorend,… Iedereen duurzaam aan het sporten, daar gaat het om!

G-sport Vlaanderen vzw werkt samen met iedereen die G-sport letterlijk en figuurlijk een duwtje in de rug wil geven. Daar zijn we heel dankbaar voor. Samen zorgen we er zo voor dat G-sport een prominente plaats krijgt en werken we samen aan een inclusieve samenleving waar iedereen 100% welkom is. Bij deze dus bedankt aan al onze partners. We kijken alvast uit naar een mooi vervolg van onze samenwerking in 2018.

Jaarrapport G-sport Vlaanderen

Deel dit artikel:
 • Deze les is aangepast voor senioren of mensen met een beperking. Je kan de les ook volgen vanop een stoel. Breng eigen yogamatje, kussen+dekentje mee, inschrijven is gewenst. Inclusief (ijs)thee.

  Brusselsesteenweg 67
  Melle 9090
  België

  dinsdag 31 juli 2018 09:30 tot 10:30
 • Tijdens deze 2 prachtige dagen maken we een mix van allerlei leuke activiteiten. Het is een inclusief kampje, waar kinderen met en zonder beperking welkom zijn. De kinderen blijven niet slapen en brengen zelf hun lunch mee. Wij zorgen voor tussendoortjes en verfrissing. Tijdens de therapie met paarden leggen we de nadruk op het verder ontwikkelen van de sociale vaardigheden, grenzen stellen, ...

  baaigemstraat 249
  Gavere 9890
  België

  van
  tot