G-sport steunen kan op veel manieren

Organiseer zelf een actie

Je kan een actie organiseren met familie, vrienden, collega's,… bijvoorbeeld met een sportactiviteit waarin je zelf een uitdaging aangaat of anderen aanzet om te bewegen. De opbrengst van het evenement laat je naar G-sport Vlaanderen gaan. Of een andere inzamelingsactie. G-sport Vlaanderen zorgt er voor dat het geld integraal naar aangepaste sportmaterialen gaat. Laat van je horen en wij zetten op deze pagina je actie in de kijker.

TritoChange Multisport Festival: lopen, fietsen, zwemmen... voor het goede doel!

Doe een gift

Door het doen van een gift lever je rechtstreeks een bijdrage om aangepast sportmateriaal te voorzien voor G-sporters. En die financiële middelen zijn broodnodig. Giften zijn aftrekbaar vanaf 40 euro wanneer deze gebeuren door een individu. Wij zorgen voor een fiscaal attest en een brede glimlach.

Trooperen

Passeer bij je online aankopen even via Trooper. Je stipt G-Sport Vlaanderen aan onder verenigingen en surft verder naar de shop van je aankopen. Zo doneer je aan de G-sport, maar kost het jou niks extra!

logo Trooper

 

Word een buddy

Je kan ook letterlijk je handen uit de mouwen steken door je enthousiasme in te zetten als buddy of vrijwilliger. Hoe? We verwijzen je graag door naar fijne partners.

Business en bikes

Business en Bikes 2021, fietsen voor G-sport.