G-ever in beeld: Total

Total Familiedag 

Springkastelen, toeters, bellen, grime en heel wat drank- en eetstandjes. Dat in combinatie met de nazomerse zon maakte van de Total Antwerpen Familiedag een succes. Als supporter en sponsor van G-sport Vlaanderen nodigde Total ook ons uit. We lieten de aanwezigen onder meer kennismaken met Torbal en gaven hen de mogelijkheid om een rolstoel uit te testen. 

Total Familiedag kinderen testen rolstoelen

Als sponsor van G-sport Vlaanderen nodigde Total ons uit op hun Familiedag. We lieten de aanwezigen kennismaken met Torbal en gaven hen de mogelijkheid om een rolstoel uit te testen.

“Ik heb al vele kinderen in de rolstoel zien racen tegen elkaar en dat laat duidelijk een grote indruk na. Als ze in het dagelijkse leven dan een persoon in een rolstoel zien, hopen we dat deze dag toch een zekere drempel heeft weggenomen om aan die mensen iets te durven vragen. Bovendien toont de aanwezigheid van G-sport Vlaanderen ook aan dat sporten voor iedereen toegankelijk is, mits de juiste middelen voorhanden zijn.”

Johan De Vree, organisator van de Familiedag en area manager bij Total

 

Total Familiedag wagen G-sport Vlaanderen

Mooie cheque

Total sponsorde twee jaar lang het G-veldrijden met de Total G-supporterstrofee. Intussen valt de wisselbeker niet meer onder hun naam, maar zijn ze G-sport Vlaanderen absoluut niet vergeten. Total maakte dan ook tijd op hun familiedag om een mooie cheque te overhandigen.

“G-sport Vlaanderen helpt via sport mensen te integreren in de maatschappij en het zit ook in ons DNA om dat te doen voor alle jongeren die om één of andere manier kwetsbaar zijn. Daarom blijven we G-sport Vlaanderen graag steunen met af en toe een cheque, al hebben we ook heel wat vrijwilligers in onze eigen rangen die vaak in actie schieten voor verschillende G-sportinitiatieven. Dat vind ik prachtig.”

Jacques Beuckelaers, general manager bij Total Antwerpen