Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Sportdag Inkendaal

Doe mee met onze sportdag!

Sporten en bewegen is voor veel mensen een deel van de vrijetijdsbesteding. Regelmatige sportbeoefening is goed zowel voor de conditie als voor de gezondheid, maar evenzeer voor het leggen van sociale contacten. Als revalidatieziekenhuis willen we een brug bouwen tussen revalidatie en het terug instappen in de samenleving op het vlak van sport en beweging. We doen dat onder andere door de organisatie van de G-sportdag, sportinitiaties en door persoonlijke begeleiding.

Inkendaal doet dit niet alleen, maar kan rekenen op samenwerking met en ondersteuning van sportclubs en -organisaties, Sport Vlaanderen, de VGC en de gemeente Sint-Pieters-Leeuw.

Net zoals de voorbije jaren bieden we tijdens onze G-Sportdag een divers sportprogramma aan voor personen met een niet-aangeboren hersenletsel, neuromusculaire of locomotorische aandoeningen. Nieuw dit jaar is dat we ook deelnemers met een mentale beperking verwelkomen. Als deelnemer kan je kiezen uit 14 sporten.

We hopen onze revalidanten zo in contact te brengen met sportclubs -en organisaties en hen duurzaam te laten sporten en bewegen.

Een beperking mag participatie niet in de weg staan! Wil jij komen proeven van verschillende sporten zoals G-dans, darts, boccia en zoveel meer? Schrijf je dan zeker in voor onze G-Sportdag op 23 september 2022.

INSCHRIJVEN

Het inschrijvingsgeld voor de G-Sportdag bedraagt 10 euro per persoon. Deelnemers kunnen vooraf ook een lunchpakket bestellen. Dit pakket kost 15 euro.

Inschrijven doe je via deze link.

Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt! De uiterste inschrijvingsdatum is 19/08/2022.

De G-Sportdag van 23/09 staat open voor externe sporters. Voor revalidanten die in Inkendaal verblijven, is er een G-Sportdag voorzien op 22/09.


Datum

  • 23 september 2022
  • 10:00 - 16:00

Locatie

Revalidatiecentrum Inkendaal
Inkendaalstraat 1, 1602 Sint-Pieters-Leeuw
1602 Sint-Pieters-Leeuw

Toon op Google Maps

Contactpersoon

Griet Gheysens griet.gheysens@gsportvlaanderen.be

Organisator

Inkendaal
Sport Vlaanderen
VGC
Gemeente Sint-Pieters-Leeuw