Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Paralympic Day 2022: samen richting Parijs 2024!

Op zaterdag 1 oktober zet de paralympische beweging G-sport in de schijnwerpers op het De Brouckèreplein in Brussel. Een uitstekende gelegenheid om de Paralympische wereld te ontdekken, op (nu al!) minder dan 2 jaar voor de Spelen van Paris 2024.

Een tiental sporten en activiteiten zullen doorheen de namiddag georganiseerd worden op het De Brouckèreplein in het centrum van Brussel. In een gezellige sfeer zullen groot en klein zich kunnen wagen aan sporten zoals rolstoeltennis, goalbal, handbike… Het evenement biedt tevens de kans om onze beweging beter te leren kennen en eerste informatie mee te geven over de naderende Paralympische Spelen, die in 2024 van 28 augustus tot 8 september door onze Franse buren in Parijs zullen worden georganiseerd. Laten we dus allen samen de #RoadtoParis2024 feestelijk lanceren!

Was je onder de indruk van de prestaties van de atleten van Paralympic Team Belgium op de Spelen van Tokio vorig jaar ? Wil je sommige atleten wel eens tegen het lijf lopen? Ben je enthousiast om een aantal Paralympische disciplines te ontdekken (en uit te proberen)? Je bent van harte welkom om, samen met ons, een groot succes te maken van deze namiddag!

  • Waar: De Brouckèreplein, Brussel
  • Wanneer: zaterdag 1 oktober, van 12u00 tot 18u00
  • Inkom: gratis
Paralympic Day
Paralympic Day: maak kennis met enkele paralympische sporten!

Datum

  • 1 oktober 2022
  • 12:00 - 18:00

Locatie

Brouckèreplein
Brouckèreplein, 1000 Brussel
1000 Brussel

Toon op Google Maps

Contactpersoon

Hélène Masson helene.masson@paralympic.be