Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Ledenwerving voor clubs: Online inspiratiesessie 2

De tweede editie van het traject ledenweving gaat op 28 januari van start. In de eerste livesessie gaan de deelnemende clubs al een eerste keer met de drie thema's aan de slag. Per thema voorzien we in februari, maart en april verschillende infosessies. Alle sessies zijn online en gratis voor deelnemers van het traject. Voor personen die niet deelnemen aan het traject zijn de sessies betalend.

Online inspiratiesessie

Clubs kunnen heel wat leren van elkaar en inspiratie opdoen bij de werking van een andere club. In deze sessie laten we graag enkele clubs aan het woord die in de laatste jaren heel wat inspanningen deden om hun club op de kaart te krijgen. Aan de hand van gerichte vragen laten we de clubs aan het woord om hun ervaringen te delen. Ze vertellen hun aanpak om het aanbod aangepast én bekend te maken en leggen uit welke acties ze deden om hun club succesvol te maken en te houden.

De clubs die in de inspiratiesessie zullen langskomen, worden later vastgelegd. Hou deze pagina in de gaten om het programma te weten.

Inschrijven

Voor deelnemers aan het traject is de online sessie gratis. Voor personen die het traject niet volgen, maar wel de online infosessie willen bijwonen, is de prijs € 10.

Datum

  • 3 april 2024
  • 20:00 - 21:00

Contactpersoon

Lothar Desmet lothar.desmet@gsportvlaanderen.be 0477 89 47 96

Organisator

G-sport Vlaanderen

Prijs

Gratis voor deelnemers traject, €10 voor anderen