Ga naar hoofdinhoud
lopers van Triple Challenge club
Terug naar overzicht

Online inspiratiesessie: succesfactoren en drempels om je club op de kaart te krijgen

De eerste editie van het traject ledenweving schoot op 12 februari uit zijn startblokken. In Sint-Niklaas zetten we een vijftiental clubs op weg met enkele concrete acties. Per thema voorzien we in februari en maart verschillende infosessies. Alle sessies zijn online en gratis voor deelnemers van het traject. Voor personen die niet deelnemen aan het traject zijn de sessies betalend.

Online inspiratiesessie: succesfactoren en drempels om je club op de kaart te zetten

Clubs kunnen heel wat leren van elkaar en inspiratie opdoen bij de werking van een andere club. In deze sessie laten we graag enkele clubs aan het woord die in de laatste jaren heel wat inspanningen deden om hun club op de kaart te krijgen. Aan de hand van gerichte vragen laten we G-sport Tienen en Triple Challenge aan het woord om hun ervaringen te delen en voor te stellen hoe ze het aanpakken om hun aanbod aangepast én bekend te maken en welke acties ze gedaan hebben om hun club succesvol te maken en te houden.

Triple Challenge » Inclusieve Sportclub 🌈

G-sport Tienen

Leuven Bears On Wheels

Inschrijven

Voor deelnemers aan het traject is de online sessie gratis. Voor personen die het traject niet volgen, maar wel de online infosessie willen bijwonen, is de prijs € 10.

Datum

  • 20 maart 2023
  • 20:00 - 21:00

Contactpersoon

Lothar Desmet lothar.desmet@gsportvlaanderen.be 0477 89 47 96

Organisator

G-sport Vlaanderen

Prijs

Gratis voor deelnemers traject, €10 voor anderen