Ga naar hoofdinhoud

Aangepast materiaal

Nood aan een sportrolstoel?

Je kan bij Sport Vlaanderen gedurende 6 maanden een sportrolstoel uittesten. Handig toch? Op de webpagina van de uitleendiensten kan je doorklikken naar het reglement om een sportrolstoel te ontlenen.
Verder heeft G-sport Vlaanderen voor haar aangesloten clubs ook enkele handbikes en rolstoelen in uitleen. Neem hiervoor contact op met de uitleendienst van G-sport Vlaanderen via uitleendienst@gsportvlaanderen.be.

Interesse in klein G-sportmateriaal?

Sportmateriaal voor atletiek, badminton, boccia, hockey, torbal, enz, enz. Je kan het allemaal uitlenen via de website van Sport Vlaanderen. Ga snel naar klein G-sportmateriaal

Interesse om een beweegpakket te ontlenen?

Onze aangesloten clubs kunnen kunnen kiezen uit verschillende beweegpakketten. Klik door naar de webpagina's en doe je aanvraag.

  • Geocachekoffer: een handige flightcase met o.a. 5 gps-toestellen om op schattenjacht te gaan.
  • Tijdelijk niet beschikbaar Memoride: vanop een hometrainer fiets je door je geboortedorp, rijd je het parcours van de Ronde van Vlaanderen of waan je je op de Mont Ventoux. Hometrainer, software, laptop en handleiding zijn inbegrepen in dit pakket.
  • Go4Orienteering: verdwalen op 25m²? Het kan! Dit nieuw oriëntatiespel omvat laptop, software, kegels, fiches en een handleiding, ... kortom alles wat je nodig hebt om ermee aan de slag te gaan.
  • Camionette Cup: we ontwikkelde een variant van de Container Cup op maat van sporters met een beperking of kwetsbaarheid. Hiermee rijden we het Vlaamse land rond.
  • Stap-je-mee?-pakket: met dit pakket kan je jouw clubleden op een laagdrempelige manier (opnieuw) in beweging brengen.

Heb je vragen rond de aankoop van sportmateriaal?

Stel je vraag via info@gsportvlaanderen.be en we helpen je graag verder.

Wens je promo materiaal voor je G-sport-event?

Organiseer je een sportevent voor G-sporters en wil je de dag opfleuren met het nodige promomateriaal (banners, roll-ups, vlaggen, enz), vul dan het ontleenformulier in en contacteer de uitleendienst van G-sport Vlaanderen.