Fundraiser G-sport in Planckendael

Lancering van een nieuw initiatief voor G-sport

Het G-sportfonds van de provincie Antwerpen spant zich al jaren in om G-sporters en G-sportclubs meer mogelijkheden en middelen te geven. Net zoals G-Sport Vlaanderen elke dag druk in de weer is om G-sport op de kaart te zetten. Samen komen ze nu met een groots nieuw initiatief om in heel Vlaanderen nog meer steun te vinden voor G-sport, zowel bij het bedrijfsleven als bij het grote publiek.Tijdens dit fundraisingdiner stellen we in primeur onze nieuwe aanpak voor heel Vlaanderen aan u voor.

Zet uw schouders mee onder G-sport
Dit fundraisingdiner geeft u nu al de unieke kans om mee uw schouders onder G-sport te zetten. Uw warme steun geeft G-sporters dat noodzakelijk duwtje in de rug. Tijdens de gala-avond tonen een aantal beloftevolle G-sporters graag hun talent. Net zoals sterrenchef Axel Colonna-Cesari van Centpourcent zijn culinaire kunsten laat zien. De girl power komt van zangeressen Barbara Dex en Sandrine onder leiding van de XL-band om de avond al dansend af te sluiten.

Wat u mag verwachten
- Gastronomisch viergangendiner door sterrenchef Axel Colonna-Cesari
– Netwerking en lancering van een nieuw G-sport initiatief
– Presentatie door Erika Van Tielen
– Demo rolstoeldans met atlete Sofie Cox
– Girl power van Barbara Dex en Sandrine en de XL-band

We willen u er graag bij op 9 juni.
Zin om erbij te zijn? Dan ontvangen Vlaams Minister van Sport Philippe Muyters, gedeputeerde voor sport Bruno Peeters en voorzitter van G-sport Vlaanderen Nicole Bossaerts u graag persoonlijk op dit fundraisingdiner en lanceringsevent.

Deelnameprijs
- Tafel van 8 personen: 2.360 euro excl. BTW
– Tafel van 10 personen: 2.950 euro excl. BTW
– Prijs per couvert: 295 euro excl. BTW
– Een vrijblijvende gift kan ook steeds op het rekeningnummer IBAN BE74 7360 11 64 4007.

Inschrijven
Graag inschrijven vóór 19 mei via dit invulformulier (of met de antwoordkaart die u via mail of per post ontving). Na bevestiging van uw inschrijving ontvangt u een factuur op naam van uw organisatie.

Datum en locatie
Vrijdag 9 juni 2017 om 18.30 uur Evenementenhal Planckendael Leuvensesteenweg 582, 2812 Mechelen

Bijkomende informatie
Dimitry Beuckelaers
T 03 240 62 94
E dimitry.beuckelaers@provincieantwerpen.be