G-sporten, waar kan ik clubs vinden?

Klaar om 100% te sporten? Neem dan een kijkje op de Sportdatabank Vlaanderen en vind een club in jouw buurt.Zoek op naam, sporttak, omgeving en doelgroep en ontdek waar jij je voortaan 100% kan uitleven.Vind je niet wat je zoekt of heb je foute informatie gevonden? Laat het ons dan weten via onze contactpagina.  

Sportdatabank Vlaanderen : vind jouw nieuwe sportclub.

 

Nieuws

Uitgelicht bericht

Fundraiser G-sport in Planckendael

maandag 15 mei 2017

Lancering van een nieuw initiatief voor G-sport
Het G-sportfonds van de provincie Antwerpen spant zich al jaren in om G-sporters en G-sportclubs meer mogelijkheden en middelen te geven. Net zoals G-Sport Vlaanderen elke dag druk in de weer is om G-sport op de kaart te zetten. Samen komen ze nu met een groots nieuw initiatief om in heel Vlaanderen nog meer steun te vinden voor G-sport, zowel bij het bedrijfsleven als bij het grote publiek.Tijdens dit fundraisingdiner stellen we in primeur […]

Thumbnail for 14515

Bocciaspelers streden om Belgische titel in Waregem

dinsdag 16 mei 2017


In sporthal De Treffer in Waregem organiseerde sportclub Somival van 13 tot 14 mei het Belgisch kampioenschap boccia. Tijdens dat BK werd er individueel, in de vier verschillende klassen, gestreden voor de Belgische titel.
Een spannende BC1-finale werd beslist met een tie break: Jan Cuypers won die van Nikki Taeymans. Kevin Vercaemer won de kleine finale voor de derde plaats.
Francis Rombouts won vlot in de categorie BC2. Philippe Goyvaerts moest het onderspit delven in de finale […]

Thumbnail for 14513

Geslaagde eerste editie van goalbalcompetitie voor dames

maandag 15 mei 2017


Op zaterdag 13 mei was er de tweede en laatste speeldag in de goalbalcompetitie voor dames. Aan die competitie nemen vijf ploegen uit Nederland (Waalwijk, Hercules, XINIX), België en Frankrijk deel. Met het initiatief willen we het Belgische goalbalteam bij de dames meer gerichte speelkansen bieden. We kunnen terugblikken op twee goede speeldagen en hopen het initiatief volgend jaar te herhalen en eventueel ook uit te breiden.
De resultaten van de laatste speeldag:
BELGIUM – FRANCE 4 – 4
HERCULES […]

Partners

 
Logo Vlaamse gemeenschapscommissie
Logo Vlaamse Overheid
Dovensport Vlaanderen
Bloso
To walk again logo
Logo svs
Logo Special Olympics
Logo recreas
Logo Psylos
Logo provincie Limburg
Logo Provincie Antwerpen
Logo Parantee